We Identify Winners de slogan van TopCareerz

TopCareerz bemiddelt en inspireert ervaren professionals op vaste en tijdelijke basis met pit (m/v) binnen verschillende vakgebieden altijd vanuit een professioneel en verfrissend inzicht. Dit alles onder onze slogan ”We Identify Winners”!

We hebben zelf ruime ervaring binnen de vakgebieden directie, management, projectleiding, HR, sales en operations. We spreken dagelijks met vakgenoten van ieder niveau. We voelen feilloos aan hoe de bedrijfscultuur is en werken persoonlijk en integer met kandidaten om zo tot de perfecte match te komen. Het gaat ons om de juiste verbindingen te maken, dit doen we op een verfrissende en vakkundige manier en met veel inzet en plezier!

WE IDENTIFY WINNERS

we identify winners

WE Met deze drie woorden maken we duidelijk waarin wij onderscheidend willen zijn. Als wij met een opdrachtgever in zee gaan dan doen we dat pas als er een ‘We’ is. De basis hiervoor is vertrouwen. Zonder vertrouwen wordt het niks. Maar met vertrouwen als basis kunnen we alles. Vanuit het vertrouwen met onze opdrachtgever mogen we namelijk verder kijken dan alleen de bewuste vacature die op dat moment actueel is. Dat helpt ons om scherp te krijgen wat de cultuur van een bedrijf is. Waar het om draait in hun business. Wie wat waar en wanneer doet. Wat zijn voor jou belangrijke waarden waaraan je toekomstige werkgever moet voldoen?

IDENTIFY Identificeren van kandidaten. Dat is ons vak. Maar ook het identificeren van de juiste bedrijven voor onze kandidaten! Ten diepste gaat het om wie je bent. Wie je wilt zijn. Waar wil je in gewaardeerd worden? Op je werk, thuis in je gezin, in de maatschappij. Iemand vinden met de juiste competenties is geen kunst. Maar iemand vinden met het juiste karakter en persoonlijkheid passend bij de cultuur van onze opdrachtgever. Daar gaat het om.

WINNERS Wanneer ben je een winnaar? Alleen als je de beste bent? Winnaars hebben een plan, verliezers een excuus. Winnaars zijn verliezers die niet opgeven en willen leren, groeien, ontwikkelen. In onze gesprekken met kandidaten zullen we altijd kijken naar de mate waarin iemand pro-actief is en wil ontwikkelen. Het maakt niet uit wat je plek is in een organisatie. Van de schoonmaakster tot en met de CEO. Je bent een winnaar als je doet wat je belooft, als je verantwoordelijkheid neemt, verder kijkt dan alleen je eigen belang, een dienend leider kunt zijn. Wie regie neemt over zijn of haar eigen ontwikkeling en zich kwetsbaar en eerlijk kan opstellen, durft te vragen om feedback, graag wil leren, groeien, ontwikkelen, maakt van zichzelf een winnaar! Dit zijn het type winnaars die wij graag op de koffie krijgen!

 

Meer weten over de opdrachtgevers van TopCareerz?